Tulevaisuus paljon mahdollista! – Tulevaisuusohjauksen koulutus 2018

Koulutuksen ajankohta: 1.10.2018–30.4.2019

Koulutuksen printattava mainos (pdf)

Tulevaisuusohjauksen koulutuksen sisältö ja aikataulu: 1.10.2018–30.4.2019

Mitä?
Millainen on tulevaisuuden työelämä? Miten ohjata nuorta tekemään itselle mielekkäitä ja kestäviä valintoja? Kuinka toiminnallisia menetelmiä voi käyttää osana ohjaustyötä ja opetusta? Miten vahvistaa sekä opiskelijan että ohjaajan tulevaisuuslukutaitoa? Tulevaisuusohjaus tarjoaa konkreettisia välineitä ohjaus- ja opetustyöhön ja innostaa sen kehittämiseen omassa työympäristössä. Koulutus pohjautuu pitkään tutkimus- ja kehitystyöhön sekä nuorten kanssa testattuihin menetelmiin.

Kenelle?
Kaikille opetus- ja ohjaustyötä tekeville, jotka kuuluvat opetustoimen henkilökuntaan ja työskentelevät peruskoulussa, lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa.

Miten?
Koulutus koostuu neljästä opintojaksosta (3 op), jotka muodostavat tulevaisuusohjauksen kokonaisuuden. Koulutus sisältää verkko-opiskelua moodle-alustalla itsenäisesti ja ryhmissä, asiantuntijaluentoja, lähikoulutuspäiviä, Future camp -demopäivän sekä koulukohtainen kokeilun tai tehtävän. Kaikki opintojaksot tulee suorittaa 30.4.2019 mennessä.

Koulutuksen lähikoulutuspäivät järjestetään Hämeenlinnassa ja Helsingissä, perjantaisin. Osallistujat saavat valita minkä paikkakunnan lähikoulutukseen he osallistuvat. Koulutus on mahdollista suorittaa myös kokonaan verkko-opintoina, mikäli osallistujalla ei ole mahdollisuutta osallistua lähipäiviin.

Ilmoittautuminen:
Koulutukseen valitaan 45 ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerää kokoon vaikka koulukohtainen ryhmä ja ilmoittautukaa yhdessä! Voit ilmoittautua suorittamaan myös vain yksittäisen opintojaksoon. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa välittömästi koulutuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2018 klo 8 ja päättyy 31.8.2018 klo 16.  KOULUTUS ON TÄYNNÄ! 

Lisätietoa tulevaisuusohjauksesta: www.tulevaisuusohjaus.fi

Vuoden 2017 tulevaisuusohjauskoulutus

Tiedustelut:
Sari Miettinen, projektiasiantuntija
etunimi.sukunimi@utu.fi

Leena Jokinen, koulutuspäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.fi