Tulevaisuus paljon mahdollista! – Tulevaisuusohjauksen menetelmät ja työkalut, 12 op (2017)

Koulutuksen ajankohta: 30.10.2017–31.10.2018
Koulutuksen printattava mainos (pdf)

HUOM! Koulutus on täynnä! (tilanne 11.9.2017) Selvitämme mahdollisuutta lisäpaikkoihin/toisen koulutuksen järjestämiseen. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta, ilmoittaudu varalistalle Sari Miettiselle: etunimi.sukunimi@utu.fi

HUOM! Turun lähipäivä on muuttunut. Lähipäivä pidetään pe 17.11.2017 klo 10-15.

Mitä? Millainen on tulevaisuuden työelämä? Miten ohjata nuorta tekemään itselle mielekkäitä ja kestäviä valintoja? Kuinka toiminnallisia menetelmiä voi käyttää osana ohjaustyötä ja opetusta? Tulevaisuusohjaus tarjoaa konkreettisia välineitä ohjaus- ja opetustyöhön ja innostaa sen kehittämiseen omassa työympäristössä. Koulutus pohjautuu pitkään tutkimus- ja kehitystyöhön sekä nuorten kanssa testattuihin menetelmiin.

Kenelle? Kaikille opetus- ja ohjaustyötä tekeville, jotka kuuluvat opetustoimen henkilökuntaan ja työskentelevät peruskoulussa, lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa. Koulutukseen voi osallistua mistä päin Suomea tahansa.

Miten? Koulutus koostuu neljästä moduulista (3 op), jotka muodostavat tulevaisuusohjauksen kokonaisuuden. Koulutus sisältää verkko-opiskelua moodle-alustalla itsenäisesti ja ryhmissä, asiantuntijaluentoja, lähikoulutuspäiviä, Future camp -demopäivän sekä koulukohtainen kokeilun tai tehtävän. Kaikki moduulit suoritetaan 31.10.2018 mennessä.

Koulutuksen lähikoulutuspäivät järjestetään seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Oulu ja Kuopio. Osallistujat saavat valita minkä paikkakunnan lähikoulutukseen he osallistuvat. Koulutus on mahdollista suorittaa myös kokonaan verkko-opintoina, mikäli osallistujalla ei ole mahdollisuutta osallistua lähipäiviin.

Ilmoittautuminen
Koulutukseen valitaan 45 ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerää kokoon vaikka koulukohtainen ryhmä ja ilmoittautukaa yhdessä! Voit ilmoittautua suorittamaan myös vain yksittäisen moduulin. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa välittömästi koulutuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen 23.10.2017 mennessä. HUOM! Ilmoittautuminen on täynnä!

Lisätietoa koulutuksesta:
Sari Miettinen, projektikoordinaattori
sari.miettinenATutu.fi

Leena Jokinen, koulutuspäällikkö
leena.jokinenATutu.fi

Tulevaisuus paljon mahdollista! – Tulevaisuusohjauksen menetelmät ja työkalut -koulutus on Opetushallituksen rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutushanke. Koulutus on osallistujille maksuton (mahdollisista muista kuluista osallistujat vastaavat itse). Koulutuksen järjestää Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskus.